Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam podobny problem tzn moj ojciec : świeci sie kontrolka ASC a ABS nie. ASC nie działa i nie gaśnie , ABS tez nie działa a na dodatek świeci sie jeszcze na komputerze taki komunikat ESD REGELT i jeszcze dwa bremsilelektrik i jeszcze cos nie mamy pojecia co to a najlepsze ze czasem silnik sie zamula i trzeba jej robic reset kompa i wtedy jest ok z silnikiem ale te lampki dalej sie świecą prosze o pomoc
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Przerabiałem temat sterownika 001. W końcu kupiłem NOWY z Bosch-a za 1600zł brutto. Jeszcze zaliczyć trzeba wizytę w ASO do zaprogramowania kontroli trakcji
Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!
Opublikowano
co do modulow to jakis magik sie oglasza na allegro ze naprawia za 500zł i daje gwarancje 6 miesiecy, chyba sie skusze.
Opublikowano
Przerabiałem temat sterownika 001. W końcu kupiłem NOWY z Bosch-a za 1600zł brutto. Jeszcze zaliczyć trzeba wizytę w ASO do zaprogramowania kontroli trakcji

gdzie kupiles nowy w tej cenie ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie, ja naprawilem swoj modul za 500zł z pisemna gwarancja 6 miesieczna. polecam. zainteresowanym puszcze adres goscia na pw ;)