Skocz do zawartości

prośba o wystawienie mapy polski do e-38 mk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,czy ktoś bylby tak uprzejmy w celach edukacyjnych :) wystawil gdzieś na jakimś ftp lub torrencie mapę polski do e-38 mk1,ta co jest na torrenty.org nie ma seeda a z emule mi nie idzie:(

dzięki wielkie

jak sciagne sam zaczne seedowac

Opublikowano
a nie lepiej kupić jakiegoś palmtopa i wgrać wszystkie mapy (polski i zagranicy)? W góry można pójśc i nawet - nie uwierzysz - na paralotnię mozna to zabrać. Tomek gdzie jesteś?...
Opublikowano
a nie lepiej kupić jakiegoś palmtopa i wgrać wszystkie mapy (polski i zagranicy)? W góry można pójśc i nawet - nie uwierzysz - na paralotnię mozna to zabrać. Tomek gdzie jesteś?...

Po co kupować palmtopa, jak już ma nawigacją, to po pierwsze, po drugie głupio mieć nawigację w samochodzie i jej nie używać (choćby nawet wyświwtlić mapkę ...), po trzeciekolega nie pyta o wybór nawigacji, tylko o mapkę, po czwarte - przenośna navi niby jest taka wspaniała, tylko że jak straci sygnał z satelit (gęsty las, tunel, źle umieszczona antena - szczególnie w samochodzie ...) i można sobie ją schować, a samochodowa działa nadal bez zarzutu ...

PS Nie jestem przeciw palmtopom, ale jak jest navi w samochodzie, to głupio nie mieć mapy ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Wiem że lipa miec navi i nie mieć map, ale przez pewien okres pracowałem w mediaexpert i miałem stoisko z navi. Codziennie po setki razy słuchałem prezentacji automapy która była promowana z lcd i głośników - "Tomek! Gdzie jesteś? Utknąłeś w korku? Spokojnie, będę za 10 minut - mam automapę..." itd. itp. Także nie mogłem się powstrzymać żeby tego nie napisać. Mój błąd że od razu nie wyjaśniłem...
Opublikowano
Spoko :8)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)