Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisaj sie dowiedzialem dzwoniac do serwisu ze posiadam sportowe zawieszenie , czy do takiej zawiechy mozna wkladac normalne czesci dostepne na rynku ,czyli standart ????

i jeszcze jedno : tylne zawieszenie, czy sie je dopomowuje ,bo cos mi sie obilo o uszy , niewem o co chodzi ,jestem zielony jezeli chodzi o benie,ca zycie przejezdzilem audi , jestem nowy iec jak by ktos wiedzial o xco mi chodzi to niech podpowie swierzakowi :)

moja beja to 252d (e39)(163KM) automat z 2002

z góry dzieki za podpowiedz i doradztwo

arturo

Opublikowano

Witam !

dosyc malo wiadomosci tutaj podajesz aby cos konkretnego ci podpowiedziec

ale sprobuje ,,, podejrzewam ze masz cos podobnego jak ja mam tzn.

sportowe zawieszenie (fabryczne) z nivearegulacja z tylu co oznacza ze tyl jest caly czas pneumatycznie trzymany na jednym poziomie niezaleznie od obciazenia, fajna sprawa ale auto jest troche twardsze co nie kazdy lubi.

jezeli masz cos takiego to mozesz wkladac normalne czesci oczywiscie do przodu bo tyl nie ma sprezyn ani amortyzatorow.

oczywiscie ty nie mozesz tam nic pompowac oprocz opon ale mozesz w serwisie ustawic wysokosc tylnego zawieszenia :clap: .

jezeli masz cos innego to niestety musisz podac wiecej info a moze cos da sie pomoc !

pozdrawiam