Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podobno w Szwecji sa zlomy gdzie sa np. tylko same stare BMW... Bierzesz sobie koszyk i sam wykrecasz wszystko co potrzebujesz i do kasy zapinasz :) Nie jest to mit bo gdzies nawet zdjecia mam :)
Opublikowano
W US to normale ... BMW PARTS ... idziesz z wózkiem jak w TESCO i bierzesz co potzrebujesz ... a elementy typu Fotele ( ogólnie środek ), dyferki i inne to w osobnj hali !!
Opublikowano

Potrzebuję panelu, komputera i wszystkich szpeji do klimatronica do E23.

W Polsce nie mogę znaleźć :roll:

Interesuja mnie ceny, bo możliwe że w ASO będzie taniej :D

Oczywiście jakbym jechał to nie tylko po to, cały bagażnik bym skarbami wyładował :D

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano
Grigorij ... to jak będziesz tam leciał ... to Ja poproszę duży komputer od E30 ... bo chce go bardzo ładnie zainstalowac w moim 1600-2
Opublikowano
Potrzebuję panelu, komputera i wszystkich szpeji do klimatronica do E23.

W Polsce nie mogę znaleźć :roll:

Interesuja mnie ceny, bo możliwe że w ASO będzie taniej :D

Oczywiście jakbym jechał to nie tylko po to, cały bagażnik bym skarbami wyładował :D

daj znac jakbys na serio tam jechal, mialbym pewnie do ciebie romans o pare drobiazgow ;)

Opublikowano
Podobno w Szwecji sa zlomy gdzie sa np. tylko same stare BMW... Bierzesz sobie koszyk i sam wykrecasz wszystko co potrzebujesz i do kasy zapinasz :) Nie jest to mit bo gdzies nawet zdjecia mam :)

Peron a mozesz sie jakoś dowiedieć/przypomnieć w jakiej miejscowości to jest?