Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Takie pytanko ma ktoś IS-ke w Koszalinie. Szukam kogoś z kim mógłbym podmienić na dzien przepływomierz bo chce zobaczyć czy mój nie jest zrąbany i nie powoduje mi większego spalania.
Opublikowano
witaj ja jestem z Koszalin tez mam e36 1.8is coupe tylko mam niestety walnieta przeplywke jestem na etapie pilnego poszukiwania...;]
Opublikowano
No kurczak :/ a jak ci sie objawia walnieta przeplywka? Znaczy jak do tego doszedles? I jaki kolor ma twoje autko bo wiem ze sa dwa identyczne jak moje i w cholere inncyh w naszym miasteczku :]
Opublikowano

jest granatowa... wyroznia sie tym ze mam kremowa skore...

i tym ze jest lekko kuper pukniety ale w ta sobote jade to naprawic i pomalowac

samochod kupilem nie dawno jeszcze nie przerejestrowalem(DB ........) wolalem kase wydac na nowy zderzak taki M-powerowy;]

a ze jest walnieta przeplywka doszedlem ze na bardzo wolnych obrotach strasznie szarpie + czasem jak dodaje gazu on totalnie spada z obrotow po czym znowu wskakuje i tak w kolko i stracil troche mocy.

Mam instalacje gazu dlatego poki co jezdze na gazie do tego sprawna przeplywka nie jest potrzebna.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ponawiam zapytanie o jakiegos milego posiadacza IS z Koszlina, gdyz chyba mam walnieta przeplywke i chcialbym od kogos pozyczyc na podmianke na kilka godzin (oczywisice dam cos w zastaw). Nie chce kupowac przeplywki bez pewnosci ze to ona mi szwankuje. Pzdr
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Słuchaj może lepiej podjedź do kogoś na kompa, podepnij sie i Ci sprawdzą. Podpięcie sie to koszt ok. 50zł, więc nie jest aż tak tragicznie. Pozdrawiam
Opublikowano

tak kupilem dobra przeplywke...

no mozemy sie jakos ustawic tylko ja musialbym tez odkrecic takie gowienko (przejsciowka do podlaczenia gazu). Pojedz na kompa jesli nic nie da to jakos sie ustawimy...