Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś mi powie gdzie mogę zregenerować półoś i czy to jest warte zachodu( najlepiej w woj. lubelskim ale i nie tylko) Interesuje mnie to poniewaz niedawno wymieniałem póloskę i stara leży u mnie w garażu. Duzy warsztat naprawczy u mnie w mieście oferował mi sprowadzenie regenerowanej pólośki za 480 zł ale jak doszło co do czego to niestety nie było tej części i musiałem szukać sam. Kupiłem uzywkę za 350 zł i na razie jeżdżę. Wolałbym jednak na przyszłość miec tą swoją zregenerowaną i mieć jakąs tam gwarancję że pochodzi. A może ktoś wie ile kosztuje nowa w serwisie bo ja się nawet nie dowiadywałem jak uslyszałem cenę tej regenerowanej?
Opublikowano
Pomyślałem że warto ponieważ ten zaklad który mi oferował regenerowaną dawał pół roku gwarancji a to już coś ( szkoda tylko że jak chciałem kupić tą półoś to nie mogli jej zdobyć) Jezdże na używce i mam tylko nadzieję że trochę na niej posmigam.