Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. mam takie pytanko do wszystkich co by sie orientowali gdzie moge kupic w miare tanio zmieniarke do bmw e-39. prosze o jakas pomoc. dzieki
Opublikowano
Witam szukaj na allegro ale z tego co wiem to droga zabawka no i jeszcze kabel do niej potrzebny ,w orginale zmieniarka zamontowana jest w kufrze po lewej stronie.Poz.
Opublikowano

wiem wlasnie szukam na allegro ale troche sobie cenią za te zmnieniarki a wolalbym kupic od kogos zaufanego bo to troche kasy jest i nie chcialbym sie na mine wsadzic. jakby ktos wiedzial cos na ten temat lub jak by ktos mial do sprzedania to prosze o kontakt.

ja mam cala instalacje pod zmieniarke tylko jak kupilem auto to juz nie bylo zmieniarki......

Opublikowano

Polecam się ;) - mam może nienajtańsze zmieniarki, ale za to w ładnym stanie i przeważnie nie starsze niż 4-5lat, a nie 10 letnie chaszple ;)

PS Takie wątki należy dawać do działu części ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)