Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, niedawno stalem sie szczesliwym posiadaczem BMW X5, w tym aucie poprzedni wlasciciel dolozyl NAVI 16:9 MK3( o ile dobrze odczytalem skrot w menu 3-1/50) ale jest pewien problem. Nie moge zmienic jezyka, godziny ani daty. Moge zmienic funkcje splitscreen i kolorystyke. Mapa dziala bez zarzutu.W serwisie powiedzieli ze wystarczy nowa plytka z oprogramowaniem i bedzie gralo, ale oni tej plytki narazie nie maja - czy mozna skads sciagnac we wlasnym zakresie to oprogramowanie? W tym samym miejscu powiedziano mi, ze mozna zainstalowac oprogramowanie ktore wyswietla mape 3d- czy naprawde jest taka mozliwosc? Mam tez w planach rozbudowe audio i video w tym aucie. Co byscie poradzili?

Za odpowiedzi z gory dziekuje.

Opublikowano

Wgranie nowego softu Ci nic nie da - komputer BC nie ma pełnej komunikacji z navi.

A 3D jest możliwy tylko na mk4.

Serwis BMW, który nie ma softu ?! Chyba, że to nie ASO ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)