Skocz do zawartości

hak do e36 - pytanie i problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Hak ktory mozna zobaczyc na ponizszej fotce jest do e36

http://rust.mine.nu/bmw/showparts.do?model=CD21&mospid=45210&prod=19980300&btnr=71_0262&hg=71&fg=95&x=218&y=88

ja mam do kupienia taki sam ale z prosta ta pozioma belka (tutaj wyraznie widac ze belka jest wyprofilowana) , czy bedzie pasowal czy to juz od innego modelu ?

Bo ponoc jest to od e36 ale jakos mam watpliwosci

dodam jeszcze ze nie znalazlem na tym ustrojstwie zadnego numeru zeby sprawdzic, gdzie szukac jakis numer katalogowy

Jedyne co to tabliczka a tam napisane

typ 303 121

e13 00 0065

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam.

Pewnie wiele Tobie nie pomogę, bo sam ten temat dopiero zgłębiam, ale polecam sprawdzić na stronie www.realoem.com

Wybierz model rocznik, a następnie w EQUIPMENT PARTS wyświetl sobie TRAILER COUPLING. Tam masz taki jaki był oryginalnie ładowany do tego auta. Na dole są numery katalogowe.

Powodzenia

No tak, tak się wczułem w poszukiwaniach, żeby się nie powtórzyć z moim pytaniem, że się dogrzebałem do takiego starego tematu. Mówiąc szczerze to nie wróży to mojej tematyce najlepiej.