Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po aktywowaniu czujnika deszczu w mojej e39 (podobno konieczne było przeprogramowanie modułu) za pomoca orginalnego komputera serwisowego, nie jestem w stanie zdiagnozować tego modułu (ZKE) za pomocą Casoftu (przedtem działało). Czy jest mozliwa blokada dostepu do modułów ? Czy może został wgrany nowy software którego Carsoft nie lapie ? Czy jest mozliwość resetu modułu ZKE do pierwotnych ustawień ?

Opublikowano
moj carsoft takze nie wykrywa ZKE mam 530d z 99r :( A czujnik także nie działa :(

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Nie no czujnik juz działa. Generalnie praca modułu jest ok, tylko po wizycie w warsztacie nie działa mi jego diagnostyka.....
Opublikowano
Ja mam ten sam problem czujnik deszczu nie dzal jak go sprawdzic albo jak naprawic jakas podpowiedz po podpieciu do kumputera zadnego bledu nie pokazuje i jeszcze spryskiwacze nawalily model e 39 525 tds