Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Chce podłączyć alarm Exusa v3100 do swojej bemki, szukam schematu stacyjki... nie znalazłem takowego na forum, a bardzo by mi to ułatwiło sprawę... bo zabieram się za to z kumplem po pracy i nie będziemy mieli dość dużo czasu, a będę chciał to zrobić jednego dnia... a i jeszcze jak ktoś ma jakieś wskazówki i uwagi dotyczące montażu tego alarmu w e36 coupe to proszę o podzielenie się swoją wiedzą... POZDRAWIAM...
Opublikowano
Montował ktoś kiedyś sobie tego exusa? Bo słyszałem chodź zabardzo nie chce mi się w to wierzyć że w bemce alarm z radiopowiadomieniem nie sprawdza się z tegóż względu bo podobno komputer testuje co jakiś czas fabryczne krańcówki, średnio co 15min co wyzwala alram! Dowiadywałem się że z tym testowaniem to jest trochę prawdy bo bemki mają jakieś podwójne zamykanie co kolwiek to znaczy, ale jeśli prawdą by było że to wyzawala alram to niezależnie czy zamontowany jest alaram z radiopowiadomieniem czy jakiś inny to w każdym by się to srpawdzało a znajomy mechanik mówił że montował już w coupecie zwykły i żadnych akcji z tym nie było... ma może ktoś coś do powiedzania na ten temat???