Skocz do zawartości

DSC, ABS itd. - dyskoteka na desce rozdzielczej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie myslcie ze neguje konkurencje ale koles o nicku lizek_2007 z RUMII jest juz słynny ze swojego partactwa :) Poczytajcie komentarze na allegro. Juz kilka sztuk po nim poprawiałem i czesto sa juz nie do odratowania :( JAkto mówia "cena czyni cuda" :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

Ale lizek_2007 ma ZERO negatywow!!! 100.0% komentarzy pozytywnych!!!

Czyzby dyskredytacja konkurencji?

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
Nie pisze bzdur nigdy nie patrzyłem w jego komentarze bo mnie nie interesowały ale klienci nieraz mówia co przeszli i na powaznie miałęm kilka-kilkanasie sterów po nim i to co zobaczyłem po otwarciu to ciezko opisac jak on to robi :). KAzdy ma wolny wybór ja tylko przestrzegam. Kilka osób z forum u mnie robiło i nie słyszałem zeby byli nie zadowoleni :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
a co chcesz sprawdzic ?? jesli czy masz abs 5.0 czy 5.7 to wizualnie po pompie , numerze, roczniku. Od połowy 98 jest juz 5.7 ( awaryjny)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
a co chcesz sprawdzic ?? jesli czy masz abs 5.0 czy 5.7 to wizualnie po pompie , numerze, roczniku. Od połowy 98 jest juz 5.7 ( awaryjny)

Z ciekawości pytałem, warto wiedzieć co się ma. Moja Buńka to '97, więc zapewne 5.0. Sprawdzę sobie przy okazji, dzieki. :cool2:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!