Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzis w nocy jakies bydlo probowalo dostac sie do mojego samochodu, ale cos mu sie nie udalo jednak..

Faktem jest ze zamek od strony kierowcy jest zniszczony, pewnie pchal tam jakis srubokret lub cos jeszcze gorszego..

Co zrobic w takiej sytuacji? Wymiana zamknow w drzwiach? A jesli tak to co ze stacyjka?

Opublikowano

Mialem kiedy e36 i takie operacje mialem dosc czesto. Wymienilem w koncu element zewnetrzny klamki na taki bez otworu na kluczyk (pasuje po drobnej przerobce od prawej klamki) po uprzedniej naprawie zamka w warsztacie i od tamtej pory mialem spokoj.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA31&mospid=47436&btnr=41_1061&hg=41&fg=40[/img]

Opublikowano
Witam. W ASO cylinderek do zamka kosztuje w granicach 120zl. Z tym, ze musialbys sam powkladac sobie te wkladki i dopasowac je do kluczyka. Jest ich tam chyba z 30szt. Wiec lepiej to dac komus do zrobienia bo troche grzebania przy tym jest. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam. W ASO cylinderek do zamka kosztuje w granicach 120zl. Z tym, ze musialbys sam powkladac sobie te wkladki i dopasowac je do kluczyka. Jest ich tam chyba z 30szt. Wiec lepiej to dac komus do zrobienia bo troche grzebania przy tym jest. Pozdrawiam

z tego co wiem to te wkladki mozna kupic w ASO ale pod warunkiem ze montuje sie u nich na miejscu. gdy zapytalem dlaczego to odpowiedzieli mi dlatego aby nie wsadzic tego do innego samochodu. wiec koszt zwieksza sie do okolo 250 zl.