Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Słuchając radia nagle nastała cisza :)

Wyłączyłem radio i właczyłem, było ok. Ale po pewnym czasie muzyczka znowu zamilkła.

Co może być przyczyną ? Czy to kwestia ustawień radia ? Moze cos z RDSem ?

Pozdrawiam,

Pavlo.

Opublikowano
Problem z radiem lub jeżeli masz wzmacniacz DSP, to być może z nim, szczególnie jeżeli był wymieniany. Jeżeli się to cały czas pojawia i w niezbyt długom czasie, to wstawić trzeba dobry tuner radia i zobaczyć czy będzie OK - to jest najprostrza/najszybsza/najtańsza metoda :)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam, ale chyba się wczoraj mnie pytałeś o to :) ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano

No pytałem, pytałem :)

Ale strasznie duzo tych pieniędzy chcesz ode mnie :)

Nie masz nic tańszego ? :)

Pozdrawiam,

Pavlo.

Opublikowano

Nie od Ciebie, tylko od wszystkich :)

Nie mam w tej chwili wersji business, która jest tańsza, ale wg mnie znacznie lepszy jest professional.

Niestety takie są ceny tego sprzętu (w ostatnich mies. niestety jeszcze podrożał) - po za tym u mnie masz gwarancję, że sprzęt chodzi :)

Ale to jest ewentualna dyskusja na priv. ...

Stronka

Opublikowano

Już Ci tłumaczyłem z tego co pamiętam ...

Professional ma 2 tunery radiowe w sobie i przez to robi dynamiczny skaning stacji w eterze - możesz załączyć taki tryb i na ekranie masz cały czas aktualnie dostępne stacje w eterze, oprócz tego ma tryb "zwykły" gdzie możesz sobie wywoływać zaprogramowane stacje. Po za tym ma lepszej jakości wzmacniacz - to dwie podstawowe różnice.

Stronka