Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś wie gdzie jest (lub co się mogło stać ?) Wentylator do ogrzewania i ochładzania???

Działał i któregoś pięknego dnia przestał działać sprawdzałem bezpieczniki są ok i włącznik też jest ok.

Jak najłatwiej dostać się do tego wentylatora?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc...

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam podobny problem w swoim wozie i jestem ciekaw jak sobie z nim poradziłes!!>>>.??? :?: :?: to samo zdarzyło sie mi tylko to moja sprawa stała sie z przyczyny takiej ze gdy regulowali mi Lpg w aucie cos zaczeło sie dziac z temperatura silnika ,doszło asz do czerwonej kreski a oni powiedzieli mi ze to nie ich sprawa i kazali pojechac do mechanika hehe naprawde byli bardzo zabawni :shock: dobra nie bede wydłuzal byl bym wdzieczny ajkbys mi napisal jak sobie z tym poradziles

pozdro!!1 :!:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pod główna konsolą od strony pasazera po lewej stronie jest osłona.Nalezy ją wykrecic. Tam moeści sie "grzebień" do którego dopięta jest kostka. Nalezy odpiąć kostke, wykrecić dwa wkrety i wysunąć "grzebień" Poprawilem "zimne luty" i jest ok. U mnie pomogło.

Pozdrawiam

Będziesz Mógł Wyprzedzać :D

Kto za młodu głupim nie był - ten na starość nie zmądrzeje...