Skocz do zawartości

BATRIEBSANLEIHT - co to znaczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Wyświetla mi się w samochodzie w komputerze takie hasło "BATRIEBSANLEIHT". Co to oznacza??? Jest to jakaś awaria czy co???

Proszę o szybką odpowiedź. :jawdrop:

Opublikowano
Troche to pogmatwałes ale znaczy to : słaby akumulator.(oznacza tez słabe ladowanie)pozdro
Opublikowano

To bedzie raczej to co jest napisane w 2 komentarzu.

Poniewaz akumulator jest nowy, super kreci, a kolega ma ten sam problem i tez ma nowy akumulator. Nie wiem czemu tak jest. Jest jeszcze pokazana kropka na koncu wiec tan wyraz moze nie jest skonczony

pozdro

Opublikowano
hmm nie wiem skad sie wziela odp o tym akumulatorze?? :lol: . Betriebsanleitung znaczy nic innego jak instrukcja obslugi- komunikat ten wyswietla sie po komendzie innej np bremslicht defekt i oznacza ze nalezy zajrzec do instrukcji obslugi auta;) popozdrro :)
Opublikowano
"BATRIEBSANLEIHT" jest bardziej podobne do Betriebsanleitung czy do Baterieanleihtdefekt ?bo według mnie do tego drugiego bo komunikatu "BATRIEBSANLEIHT" na pewno nie ma.pozdro
Opublikowano
hmm nie wiem skad sie wziela odp o tym akumulatorze?? :lol: . Betriebsanleitung znaczy nic innego jak instrukcja obslugi

wlasnie w te strone kieruje poszukiwania ;)

tez mi nie pasuje to dziwne cos "BATRIEBSANLEIHT"