Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Albo jestem malo zorganizowany ,albo faktycznie nie ma regulecji potencjometrow basow i sopranow w e39(radio sterowane z lcd,kasetowiec ze zmieniara);szukam tego sterowania od paru dni i nic...glosniki graja jak w malaczu,bo ustawione z zero basow-sam sopran,az wstyd odpalac radio przy ziomach ,bo polewke by mieli ze niby bejca a muza żenada..hehe...jak ktos cos wie to prosze o pomoc.szukalem takiego zapytania na forum,ale sami zorganizowani w temacie....lub zadowoleni z dzwieku(w co watpie)...:)
Opublikowano
Albo jestem malo zorganizowany ,albo faktycznie nie ma regulecji potencjometrow basow i sopranow w e39(radio sterowane z lcd,kasetowiec ze zmieniara);szukam tego sterowania od paru dni i nic...glosniki graja jak w malaczu,bo ustawione z zero basow-sam sopran,az wstyd odpalac radio przy ziomach ,bo polewke by mieli ze niby bejca a muza żenada..hehe...jak ktos cos wie to prosze o pomoc.szukalem takiego zapytania na forum,ale sami zorganizowani w temacie....lub zadowoleni z dzwieku(w co watpie)...:)

Mając włączone radio aciskasz "tone select" i wchodzisz w ustawienia dźwięków. :mrgreen: Klikając prawym pokrętłem np. w basy i kręcąc prawym pokretłem ustawiasz je a klikając ponownie zatwierdzasz i tak ze wszystkimi ustawieniami, tj. basy, soprany, przód-tył, prawo-lewo. :)

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

Opublikowano
w morde ,wiedzialem ,ze te 4 dioprie juz troche przeszkadza...:)klawisz wielki jak byk....eeeh swieta swieta...dzienx i dla wszystkich szczesliwego nowego,zdrowka wiele i bezpiecznej jazdy.
Opublikowano
glosniki graja jak w malaczu,bo ustawione z zero basow-sam sopran,az wstyd odpalac radio przy ziomach ,bo polewke by mieli ze niby bejca a muza żenada
:duh: :lol:
Opublikowano

nie bierz kudlaty wszystkiego na powaznie,mam 30 lat i to nie te czasy co sie

dupcie "na glosne radio" podrywalo.to byla taka dosadna przenosnia zeby wzbudzic zainteresowanie tematem,bo gralo naprawde fatalnie i wkurzalo mnie to..ot tyle..pozdro.tera juz gra ok ,dzienx za pomoc ,wesolych swiat