Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- jak jeżdżę na włączonym ogrzewaniu, ciągle słysze i czuję po aucie - stuk, stuk, stuk. Podobno to jakiś zawór w przewodach wodnych. Dlaczego tak stuka???????

- jak jeżdżę na klimie(latem), to czasem po zaparkowaniu auta i wyłączeniu silnika słuchać taki dźwięk jakby jakieś ciśnienie wprawiało coś w drgania - takie kilku sekundowe buczenie.... co to?????

Dodam ze myślałem,że to przez szwankujący wiatrak klimatyzacji, ale nie, bo wymieniłem

Podpowiedzcie coś. :modlitwa:

Opublikowano
raczej ci to nie pomoże ale u mnie coś bulgocze warczy mruczy po zgaszeniu silnika ale po pewnym czasie auto zasypia- powiedzieli ze tak ma byc
Opublikowano

he... dobre, ja wiem że BMW ma dusze ale żeby az tak??

Poprostu sie martwie coby jakieś ciśninie niezdowe nie zaszkodziło klimie

Opublikowano
Dragar,mam podobny problem a moze to nie problem,sam juz nie wiem,jak włacze tylko dmuchawe to slysze pod samochodem stukanie a jak tylko wylacze dmuchawe wszystko ustaje i tak w kółko,czy to włsnie jest ta dusza bmw o ktorej sie mówi?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!