Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępnie WITAM WSZYSTKICH jako nowy forumowicz :)

Po zimie planuje kupić swój pierwszy samochód, cena to tak do 10 000 złotych. Różne rzeczy mi polecali, ale nie E36 bo podobno ciężko o doby egzemplarz w normalnych pieniądzach.

Czy dostane dobre E36 do 10 tyś. złotych ? Silnik z tego co wyczytałem najlepiej 318is ale podobno ciężko znaleźć niezajerzdzony egzemplarz. Czy opłaca się ciągnąć BMW zza granic kraju ?

Pozdrawiam, Bartek.

Opublikowano
Właśnie pojedz sobie po aut o to wroga dostaniesz trochę w rozsądniejszej cenie chociaż że i w polsce nie są drogie ale u wroga dostaniesz na pewno lepszy egzemplarz a poza tym znam gościa który kupuje w polsce i sprzedaje w polsce :cool2: :cool2: :cool2: Udanego zakupu
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano

W gre wchodzi jeszcze E32.

Myśle, ze za granice nie będe się wybierał bo musiał bym kogoś obeznanego ze sobą wziąć a tutaj na miejscu mam kilku znajomych którzy w razie czego mogli by zrobić oględziny ewentualnego nabytku.

Opublikowano

Za 10k zl juz cos kupisz :)

Moje kosztowalo 10,5k z tego co pamietam, i przez pol roku nie ujawnily sie zadne "sztuczki" stosowane przez wlascicieli komisow (tam go kupilismy).

Opublikowano

Myśle, ze za granice nie będe się wybierał bo musiał bym kogoś obeznanego ze sobą wziąć a tutaj na miejscu mam kilku znajomych którzy w razie czego mogli by zrobić oględziny ewentualnego nabytku.

^

Jest jedna fajna E32 do sprzedania - z klubu.

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
jasne ze kupisz ale ja bym wolal jechac za miedze i kupic nawet stuknietego chociaz wiesz co bylo bite :) wychodze z takiego zalozenia niz kupic odpicowane auto w PL i zacierajacego rece handlarza ktory sie cieszy ze zrobil ladnego wala na kims bo sie nie opznal ze auto mialo dzwona :mad2:
Opublikowano

To kupuj nie rejstrowany w PL i pamiętaj o prostej zasadzie. Jeżeli kupisz samochód za cenę rynkową - X to będziesz musiał w niego wszadzić 2X. Okazje się nie trafiają u handlarzy.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

^

Jest jedna fajna E32 do sprzedania - z klubu.

Jest gdzieś ogłoszenie żeby zobaczyć?

Opublikowano

pewnie że kupisz ale nie z dużym wypasem no i rocznik jaki cie interesuje ??

njaszybciej znajdziesz Compacta i napewno będzie najmłodszy rocznikowo z całej rodziny E36

pozdro Tomek

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)