Skocz do zawartości

katalizator do e36 - gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. potrzebuje pilnie nowy katalizator do bmw e36. w intercarsie maja bosala w ofercie ale za 2600 zlotych !!!!!!!!! ludzie pisza ze sa katalizatory do BMW za 200-400 zlotych i to wlasnie firmy BOSAL. prosilbym o jakies szczegolowe namiary bo niczego nie moge nigdzie poszukac. pozdrawiam @ll
Opublikowano
Kiedys w 2litrowym silniku wywalilem kata i lepiej silnik sie zbieral,spalanie w normie,tylko nieco metalicznie dzwieczal.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
  • Autor
takiego czegos to ja nie chce robic. mi nic nie wali nei stuka. wymienilem sonde lambda bo smierdzialo benzyna obroty wariowaly. ale bylem na analizie spalin i HC wyszlo na benzynie 300-400 wiec chyba czas na wymiane katalizatora. samochod zbiera sie bez problemow. ma kopa na gazie senkwencyjnym jak i benzynie. w tym tygodniu czeka mnie wymiana wszystkich plynow + swiec. obejrze swiece i bede wiedzial na czym stoje.
Opublikowano
  • Autor
ponawiam pytanie do wszystkich forumowiczow. jaki katalizator do mojego samochodu. napisalem do firmy BOSAL no i mi odpasali ze oryginal kosztuje 2800 zlotych. cos mi tu nue gra bo czytam ze inni montuja nowe katalizatory tej i innych firm za 600 zlotych. moze ktos pomoc ?
Opublikowano

Bosal ma w ofercie tanie katy - tylko nie są to katalizatory dedykowane do konkretnego modelu tylko tzw uniwersalne. Dobierasz takiego zależnie od tego jaką masz pojemność silnika.

http://moto.allegro.pl/item147628848_katalizator_okragly_audi_ford_opel_seat_bmw_inne.html

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach