Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. potrzebuje pilnie nowy katalizator do bmw e36. w intercarsie maja bosala w ofercie ale za 2600 zlotych !!!!!!!!! ludzie pisza ze sa katalizatory do BMW za 200-400 zlotych i to wlasnie firmy BOSAL. prosilbym o jakies szczegolowe namiary bo niczego nie moge nigdzie poszukac. pozdrawiam @ll
Opublikowano
Kiedys w 2litrowym silniku wywalilem kata i lepiej silnik sie zbieral,spalanie w normie,tylko nieco metalicznie dzwieczal.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
takiego czegos to ja nie chce robic. mi nic nie wali nei stuka. wymienilem sonde lambda bo smierdzialo benzyna obroty wariowaly. ale bylem na analizie spalin i HC wyszlo na benzynie 300-400 wiec chyba czas na wymiane katalizatora. samochod zbiera sie bez problemow. ma kopa na gazie senkwencyjnym jak i benzynie. w tym tygodniu czeka mnie wymiana wszystkich plynow + swiec. obejrze swiece i bede wiedzial na czym stoje.
Opublikowano
ponawiam pytanie do wszystkich forumowiczow. jaki katalizator do mojego samochodu. napisalem do firmy BOSAL no i mi odpasali ze oryginal kosztuje 2800 zlotych. cos mi tu nue gra bo czytam ze inni montuja nowe katalizatory tej i innych firm za 600 zlotych. moze ktos pomoc ?