Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem,telewizja,cd,nawigacja działa,natomiast nie ma głosu.Na ekranie tv pisze mute.Proszę o pomoc,pozdrawiam

Czyli ogólnie - nie ma w ogóle dźwięku ? - najprawdopodoniej uszkodzony tuner radia lub ewentualnie wzmacniacz (jeżeli takowy jest).

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
tak nie dziala dzwiek wogole zastanawia mnie tylko dlaczego przy wlaczeniu tv jest napis mute moze cos sie tylko wlaczylo a ja nie wiem jak to wylaczyc
Opublikowano
ja mam podobny problem tylko ze u mnie znika i sie pojawia np na dziurach a winna jest za to luzna wtyczka od tunera radia proponowalbym tam zajrzec.pzdr
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam odgrzeję kotleta.

Mam ten sam problem. Zarówno na radiu, zmieniarce, tv jak i navi przestał działać głos. Wcześniej czasem znikał później wracał więc możliwa jest jakaś luźna wtyczka. Gdzie jej szukać?

Edit:

Ok. Sprawa już rozwiązania. Poruszałem i podociskałem wszystkie wtyczki w okolicach zmieniarki, modułu tv itp. Głos jest i już nie znika :P