Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W mojej E39 nie dziala kierownica MFL.Zamontowalem bezpiecznik ktorego nie bylo i tez nic.Moze ktos wie co nalezy zrobic dalej.

Pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
pewno miales wersje bez multifunkcji,a potem na sztuke ktos wlozyl taka i tyle...nasuwa sie na mysl wypadkowa przeszlosc auta

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano (edytowane)
może tak być jak pisze jacekkrasowski nie ma czym się chwalić ale miałem w 328 strasznie zniszczoną kierownice wielfunkcyjną więc wziołem to co było jak trzeba było puścić dalej :oops:, ale nie koniecznie wypadkowa przeszłość ja miałem swoją kupiną w salonie w Wawie i nie była ani razu bita, ale jak ją chciałem sprzedać to wyprałem całą tapicerkę / sąsiad tapicer/, zarzuciłem nową podsufitkę/broń boże nie prać/ zmieniłem właśnie kierownice i położyłem na całym aucie nowy lakier auto 99r. 240tyś. wizualnie nówka sztuka :twisted2: Edytowane przez mistszu1
Opublikowano
może tak być jak pisze jacekkrasowski nie ma czym się chwalić ale miałem w 328 strasznie zniszczoną kierownice wielfunkcyjną więc wziołem to co było jak trzeba było puścić dalej :oops:

dokladnnie.tak jest,ja wychodze z zaloenia ze to tylko samochod...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

no w 2.0 td to prawie samochów :lol:

żartuje znajomy miał nic nie pali i nic nie jedzie :mrgreen:

Opublikowano

grtuluje myslenia!!!!

ja poruszam sie tym autem glownie po miescie,wiec po co mi 530 d lub 540 i??????

mi wystarcza,jezdzi dobrze,napewno lepiej nin te wszystkie passaty i a6 z 1,9 tdi...

duze auto,malo pali i koniec....

a potem czytamy na forum...jeden z drugim kupil sobie 530 d i placze ze duzo pali, pokupowali sobie v8 i zaraz pedza gaz montowac a nigdy nie wykorzystuja mocy i szybkosci auta bo niby gdzie????w korkach???

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

grtuluje myslenia!!!!

ja poruszam sie tym autem glownie po miescie,wiec po co mi 530 d lub 540 i??????

mi wystarcza,jezdzi dobrze,napewno lepiej nin te wszystkie passaty i a6 z 1,9 tdi...

duze auto,malo pali i koniec....

a potem czytamy na forum...jeden z drugim kupil sobie 530 d i placze ze duzo pali, pokupowali sobie v8 i zaraz pedza gaz montowac a nigdy nie wykorzystuja mocy i szybkosci auta bo niby gdzie????w korkach???

100 % masz racje napisałem ze żartuje czytam że wiesz o co chodzi, zgadzam się że niema nic gorszego jak właściciel 530 d który narzeka że dużo pali, albo jeszcze lepiej 540 zgazować. to jjest BMW / Będziesz Miał Wydatki :lol: /