Skocz do zawartości

Radio - kable - tuba, jeszcze raz ale kompletnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek, powiem że wiem że juz było pare tematów, ale wszedzie drobiazgowo i tego co chciałem znaleźć nie znalazłem..

Mam tubę aktywną ze wzmacniaczem 200W.. Muszę brać prąd z akumulatora? Prosty rachunek wskazuje że ten wzmacniacz nawet w porywach bedzie brał niecałe 17A.. A np bezpiecznik od gniazda zapalniczki jest aż 30 Amperowy, mam więc zamiar wziąć zasilanie do tuby z zapalniczki.. Wszystko powinno być ok prawda??

W moim e36 Compact próbuję wyciągnąć oryginalne radio, wsadzam w te otwory śrubokręty, bo kluczy specjalnych nie posiadam, a radio ani drgnie... Nie wiem jak mam je wyciągnąc..

I jak wyprowadzić kable zza radia do progu auta??? Tam jest tak szczelnie zabudowane, zadnych srubek do odkręcania plastików nie widać, więc jak mam to zrobić??

Liczę na podpowiedzi!!

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
  • Autor
Dobra, dzięki wsystkim za pomoc!! parę godzin i dałem rade sam.
Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D