Skocz do zawartości

BAWARIA MOTORS - Dealer BMW i MINI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Partnerzy klubu

Z ogromną przyjemnością oficjalnie dołączamy do Waszej społeczności! Jako Bawaria Motors - największy autoryzowany dealer BMW i MINI w Polsce – doskonale wiemy, że dla wielu z Was samochód to znacznie więcej niż tylko środek transportu. To pasja, o którą warto dbać bez kompromisów.

Nasza obecność tutaj ma jeden główny cel: chcemy ułatwić Wam dostęp do tego, co dla Waszych aut najlepsze.

Będziemy tu dla Was przede wszystkim jako eksperci od Oryginalnych części (OEM) i Akcesoriów ASO. Niezależnie od tego, czy przeprowadzacie gruntowny serwis, doposażacie swoje auto w nowe moduły, czy szukacie drobnych elementów eksploatacyjnych – jesteśmy do Waszej dyspozycji.

Co możemy Wam zaoferować jako członkom forum?

• Fachowy dobór części: Sprawdzamy kompatybilność po numerze VIN, eliminując ryzyko pomyłki.

• Gwarancja oryginalności i jakości: Wszystkie części pochodzą z oficjalnej dystrybucji, co gwarantuje spokój i bezpieczeństwo.

• Dedykowane warunki: Będziemy przygotowywać dla Was specjalne oferty i rabaty forumowe na wybrane grupy asortymentowe.

• Dostępność i logistyka: Szeroki magazyn pozwala nam na błyskawiczną realizację zamówień, by Wasze auta nie musiały długo stać na podnośnikach.

Choć nasz główny nacisk kładziemy na dział części i akcesoriów, Bawaria Motors to pełne spektrum usług. Śmiało odzywajcie się do nas również, jeśli:

• Szukacie nowego lub używanego BMW/MINI i chcecie poznać najlepsze oferty,

• Potrzebujecie umówić wizytę w Autoryzowanym Serwisie,

• Interesuje Was oryginalna kolekcja Lifestyle (ubrania, gadżety, miniatury).

Opublikowano

Dzień dobry.

Mam BMW F10 z 2011 roku nr VIN WBAFW11010C656894.

Uszkodziło mi się od przegrzania gniazdo zapalniczki z przodu pomiędzy uchwytami na napoje. Sprawdzałem, napięcie dochodzi przewodami ale na tym kołeczku na środku już nie ma. Chyba się przepaliło jakieś zabezpieczenie termiczne. Gniazdo ma wtyczkę z trzema przewodami i jest jeden moduł led.

Teraz do rzeczy. Czy i za ile miałby Pan do sprzedania oryginalne nowe gniazdo pasujące do mojego samochodu lub jakiś dobry zamiennik żeby za chwilę ponownie nie rozbierać tunelu środkowego.

Pozdrawiam

Marcin.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
  • Partnerzy klubu

Dzień dobry,

Koszt oryginalnego gniazda zapalniczki do Pana samochodu to 185 zł.

Gniazdo jest dostępne do zamówienia w terminie do 2 dni roboczych.