Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Franek Dolas napisał(a):

Byłem u trzech. Miałem gotowa konfigurację. Wrzuciłem temat na FB na grupę X1 ale też więcej nie zdziałali. Kupiłem wiadomo gdzie najwyższy rabat i wyrwałem jeszcze komplet dywaników gumowych bo jak syn zamawiał i zapłacił ponad 700 zł to mnie zszokowało.

No to cóż gratuluję. 

Miałem poprzednio sportsvana Tiguan i X1. 

Ale tyle frajdy nie sprawiał mi żaden. Na początku miałem żal do BMW o brak martwego pola ale akurat z tym da się żyć. 

Opublikowano
W dniu 2.09.2025 o 11:37, Korg napisał(a):

Byłem u trzech. Miałem gotowa konfigurację. Wrzuciłem temat na FB na grupę X1 ale też więcej nie zdziałali. Kupiłem wiadomo gdzie najwyższy rabat i wyrwałem jeszcze komplet dywaników gumowych bo jak syn zamawiał i zapłacił ponad 700 zł to mnie zszokowało.

No to cóż gratuluję. 

Miałem poprzednio sportsvana Tiguan i X1. 

Ale tyle frajdy nie sprawiał mi żaden. Na początku miałem żal do BMW o brak martwego pola ale akurat z tym da się żyć. 

Ja przyciąłem na dywanikach rezygnując z opcji salonowej ( wyjechałem na welurach ) zaokrąglając rabat globalny do góry i wyciskając go jak cytrynę 🙂

, a dywaniki kupiłem post factum w różnych promocjach i kilkumiesięcznym odstępie czasu. Tył komplet na alledrogo za 50% ceny, a przód aż w FABA BMW w Niemczech.

Cały komplet wersja głęboki rant 🙂 

Wcześniej miałem RAV4 z 2014 roku również z napędem 4x4  2.0 benz.

Fajnie to jeździło ale było głośne już przy 120 km/h i nie było demonem przyspieszenia 152 kucyki, natomiast ravka była bardziej pakowna od X1.  

• Lubię to 1