Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
odłączyłem gdzies na 10-15 minut podłaczyłem obc i potem aku i nic dalej ten sam komunikat po włączeniiu stacyjki aa jak wyłączona to nic nie ma tylkoo po wcisnieciu godz. pojawia sie pppp i znika
Opublikowano
tak miałem ale z temperatura data i godzina i gong pod kierownica podłaczyłem drugi rozbuudowany na kostce złaczyłem 9tke z 17stka
Opublikowano

Poprostu masz OBC nie z tego auta co trzeba, masz OBC z E32, mój kolega miał identyczny problem, miał OBC z E32 w E34 i miał PPPP

znalazł goscia który miał ten sam kłopot tylko ze na dowót i sie wymienili kompami i wszystko działa :cool2:

Opublikowano
hmm, no mojemu koledze tez powiedzieli ze to jest do E34 a był do E32 a na numery nie patrz bo one równiez sie zgadzały lepiej, zgadaj sie z kims kto ma E34 z komputerkiem i przełóż na chwilke, temat OBC mam przewałkowany cały wiec spróbuj a sam zobaczysz ze zadziała :cool2:
Opublikowano

Skoro przewody podłączyłeś dobrze....

A masz komputerek z płytka kodową czy bez? Bo jak jej nie masz, to musisz sobie ją zrobić (instrukcja była na forum, poszukaj). W 520 jest ona potrzebna (a np.w 525 lub serii 7xx już nie ;) ).

$M$