Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam forumowiczów. Przeszukałem forum lecz odpowiedzi nie znalazłem. Problem pojawił się kilka dni temu. Nawigacja pokładowa wskazuje że jestem w innym miejscu oddalonym o około 20 km. Podczas jazdy auto wg wskazań przemieszcza się po tamtych rejonach. Aplikacja My BMW prawidłowo wskazuje lokalizację auta. ISTA nie wykazała żadnych błędów. Mapy zaktualizowałem do Road Map EUROPE EVO 2025-2 ale nic nie pomogło. Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem i wie gdzie szukać?

IMG_1780.jpeg

IMG_1782.png

Edytowane przez YeeahBunny
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Od tego deszczu nie gnije ci moduł ATM wpięty w rekina? W Słupsku leje jak u mnie w Koszalinie 

Opublikowano

Całkiem możliwe. Problem wystąpił w trasie w kierunku na trójmiasto i akurat też padało. Ogólnie auto cały czas jest garażowane ale niczego nie wykluczam. Zastanawia mnie tylko dlaczego lokalizator w My BMW pokazuje dobrą lokalizację auta a już sama nawigacja złą.