Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zagwozdkę z ABS-em w moim BMW R1200R.Nie mogę odpowietrzyć układu, płyn w ogóle nie dociera do tylnego koła… Co mam sprawdzić, ewentualnie co mam zrobić? Wymienić na drugą? Można to jakoś załatwić żebym nie musiał wydawać tysiąca za nowa, albo niepewną używaną?

Opublikowano

O! W końcu coś o motórach 😉 co prawda nie umiem ci pomóc ale miło wiedzieć że nie tylko miłośnicy 4 kółek tu zaglądają 🙂

Sorry za brak polskich znakow ale mi sie nie chce ALT naciskac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To bardzo typowy problem dla motocykli BMW z serii R1200, szczególnie od rocznika 2006 w górę. Pompa ABS jest zablokowana i nie dociera pły. Rozmawiałeś np z https://www.ecupartner.pl/ z Wejherowa? Bo naprawiają takie moduły. Znają przyczynę tej awarii, zdiagnozują dokładnie, a po naprawie robią testy ciśnieniowe, żeby mieć pewność, że wszystko działa prawidłowo. Zadzwoń do nich z numerem części, żeby niepotrzebnie się nie narobił.