Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Pytanie ile wam kosztuje serwisowanie/utrzymanie BMW g20 320 albo 330?

leasingodawca(masterlease) proponuje wykupić serwis za 11700brutto 4 lata 80tyś km,

w to wchodzi:

Obsługa serwisowa, w tym: - przeglądy wynikające z harmonogramu, układ hamulcowy, zawieszenie, klimatyzację, akumulator, skrzynię biegów, sprzęgło, silnik, układ wydechowy, system audio. Obowiązkowe badania techniczne pojazdu. I na to wszystko wchodzi gwarancja od Masterleasi czyli nie musze brać u dealera gwarancji  dodatkowej bo i tak silnik i wszystko jest ubiezpieczona na cały okres. 

Wiem ze to nie jest od Dealera ale i tak ASO tylko bardziej korzystne warunki, ktoś coś wie na ten temat

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kto jest gwarantem ? Jaka ubezpieczalnia ?

Opublikowano

Wiesz nie wiem tego, dostałem tylko takie ulotki , zakładam że w umowie leasingowej to będzie , na razie jej jeszcze nie otrzymałem.

bardzo możliwie że PKO ubiezpieczenia - bo Masterlease jest jest pod PKO

IMG_6929.jpeg

IMG_6928.jpeg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to jest nowy samochod ? Bo nie bardzo widze jesli tak jest i auto jest na gwarancji sens wykupywania tego.