Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie potrafie sprawdzic czy jest w moim aucie mozliwosc podlaczenia zmieniarki. radio mam na kasete. bodaj biznes. podobno w bagazniku powinien wychodzic kabel. czy to prawda ze przygotowana jest instalacja pod zmieniacz cd? jesli tak to w jakim miejscu szukac? (tak zeby znalezc) chce kupic owa ale nie wiem czy jest sens. jakiej zmieniarki szukac? a moze ma ktos takowa na sprzedaz?

E39 2000r 520D

z gory wszystkim serdecznie dziekuje za pomoc

502905000

Opublikowano
Nie potrafie sprawdzic czy jest w moim aucie mozliwosc podlaczenia zmieniarki. radio mam na kasete. bodaj biznes. podobno w bagazniku powinien wychodzic kabel. czy to prawda ze przygotowana jest instalacja pod zmieniacz cd? jesli tak to w jakim miejscu szukac? (tak zeby znalezc) chce kupic owa ale nie wiem czy jest sens. jakiej zmieniarki szukac? a moze ma ktos takowa na sprzedaz?

E39 2000r 520D

z gory wszystkim serdecznie dziekuje za pomoc

502905000

U mnie fabryczna zmieniarka znajduje się po lewej stronie bagażnika - lewy tylny róg, myślę iż tam powinieneś szukać ... nie wiem czy wszystkie modele mają wyprowadzenie na zmieniarę

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

Opublikowano

Może być kabel, ale nie musi. Jeżeli masz Business, to może być okablowanie. Jeden kabel ma mieć malutką wtyczkę na 3pin, a drugi też nie za duża wtyczka 6pin. Po lewej stronie za boczkiem bagażnika.

Mam takie zmieniarki jakby co ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Może być kabel, ale nie musi. Jeżeli masz Business, to może być okablowanie. Jeden kabel ma mieć malutką wtyczkę na 3pin, a drugi też nie za duża wtyczka 6pin. Po lewej stronie za boczkiem bagażnika.

Mam takie zmieniarki jakby co ;)

no to superancko. a jeśli nie ma kabla to nie znaczy że zmieniarki nie podłącze? wówczas muszę kupić ją wraz z kablem i samemu sobie go położyć?

masz je z kablami? w jakiej cenie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Można położyć kabel. Kable mam osobno - dobieram je do modelu, rocznika itd. przede wszystkim trzeba sprawdzić jakie ma sie radio (Reverse, Business itd ..) - daj znać na maila lub GG, to szybcieu ustalimy co i jak ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)