Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje ale: wsiadam do samochodu, telefon (Samsung) ładnie łączy się przez AA. Po 10 sekundach połączenie jest przerwane. 

Aby znów było połączenie musze wyłączyć i wyłączyć wi-fi w telefonie. Kiedyś nie było tego problemu.

Też tak macie? Kiedyś nie było problemu ze zrywaniem połączenia. Dzieje się tak od ostatniej aktualizacji 😞 idrive

Opublikowano

Ogólnie mam wrażenie, że po ostatniej aktualizacji dzieją się różne dziwne akcje. Jazdy z wi-fi nie mam ale miałem kilka razy komunikat ,,połączono AA bez internetu,, i wówczas robiłem tak ja Ty.

Ostatnie kilka jazd nie było problemu z połączeniem, oprócz jednego strzału kiedy nowo dodany profil żony, miał ,,wkliknięty,, włącznik łączenia z AA i system zaczął się gryźć. 

Skutek był taki, że AA z obsługa YOU TUBE MUSIC załączyło się ale w miejscu NAVI był czarny ekran. Dopiero wyłącznie AA w profilu żony zwolniło włączenie AutoMApy z mojej komórki 🙂  

Opublikowano
Teraz, Franek Dolas napisał(a):

Samsung S24+ andek 14 UI 6.1 najnowsza aktualizacja oraz AA  Ogólnie mam wrażenie, że po ostatniej aktualizacji iDrive, dzieją się różne dziwne akcje. Bagów z wi-fi nie mam ale miałem kilka razy komunikat w otoczeniu sieciowym ,,połączono AA bez internetu,, i wówczas robiłem tak ja Ty oraz wyłączałem/włączałem bluetooth.

Ostatnie kilka jazd nie było problemu z połączeniem, oprócz jednego strzału kiedy nowo dodany profil żony, miał ,,wkliknięty,, włącznik łączenia z AA i system zaczął się gryźć. 

Skutek był taki, że AA z obsługa YOU TUBE MUSIC załączyło się ale w miejscu NAVI był czarny ekran. Dopiero wyłącznie AA w profilu żony zwolniło włączenie AutoMApy z mojej komórki 🙂