Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero za dwa tygodnie będę mógł oddać auto do mechanika i chciałem poszerzyć może najpierw swoją wiedzę bo jestem zielony w tym temacie. Jakieś dwa trzy miesiące temu odpaliłem z rana samochód i pierwszy raz zdarzyło się, że auto kompletnie nie przyspieszało. Gaz w podłogę, auto praktycznie nie przyspiesza a obroty lecą w górę. Po około 10min jazdy wszystko wróciło do normy. I tak było mniej więcej co parę dni, z rana pierwsze minuty brak mocy, po jakichś 10min już normalnie przyspieszał. Ostatni miesiąc ani razu nie zdarzyła mi się taka sytuacja aż nagle wczoraj jeździłem koło 40min i auto cały czas zamulało, dzisiaj tak samo. Gaz w podłogę a auto jakby stało w miejscu. Czy miał ktoś może podobny problem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez kodów błędów to wróżenie z fusów. Gdyby nie rosnące obroty sprawdzonym sterowanie egr