Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jakis czase temu zaczal pjawiac sie bardzo dziwny problem w E87 120i... Zaczely mi sie totalnie losowo wlaczac awaryjne podczas jazdy bez przyczyny, auto zero stluczek itp., zarowek ledowych tez nie  mam w aucie tyko ori std

Powiedzmy ze w ciagu ostatnich 4 miesiecy stalo sie to moze 5 razy, irytujaca sprawa ogolnie, jedziesz a tu niespodzianka

Awaryjne dalo sie wylaczyc po nacisinieciu przycisku awaryjne w aucie, choc nie ukrywam byla tez sytuacja ze auto musialem zgasic i wyjac kluczyk bo zero rekacji po nacisnieciu prycisku - po ponownym wlozeniu kluczyka wszystko OK

Czekam obecnie na caly modul przycisku zeby wymienic i zobaczec do dalej, jakies pomysly Panie, Panowie badz Panowie Panie ?

Dzieki

Edytowane przez 8r3d
za szybko wyslane
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodam jeszcze ze ostatnio awaryjne tez zaczely sie wlaczac losowo na postoju jak auto zamkniete

Zamykanie otwieranie auta bez problemow, okna w dol bez problemu, migacze etc wszytsko dziala jakby nic do czasu az jakies losowe historie z awaryjnymi

Ostatnio jak sie problem pojawil nie moglem ich wylaczyc z guzika- po wyjeciu/wlozeniu kluczyka badz zamknieciu otworzeniu auta awaryjne sie wylaczyly z przycisku

Nie wiem czy to ma znaczenie badz zbieg okolicznosc ale akurat sie to dzieje jak jest slonecznie/cieplo

INPA, ISTA nie pokazuje nic, zero bledow

Przycisk tez wymienilem ale nic to nie dalo niestety

Czytalem troche i mowa jest o sterowniku airbag badz sterowniku frm tylko zaden z nich nie wywala mi wcale bledow, aku tez ma kilka miesiecy wiec...