Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Próbuje dojść z kodowaniem świateł w E70. Jest tak że posiadam E70 LCI ze światłami bixenon. Chciałbym uruchomić mryganie długimi żarówką H7 (tą wewnętrzną), dodatkowo jesli zapale długie sam poprzez popchnięcie dźwigni (posiadam asystenta świateł długich AHL) chciałbym żeby zapalały się i długie przez BIXENON, H7 i halogen w zderzaku, czyli w sumie wszystko co jest z przodu. 

Teraz mam zakodowane tak ze jak mrygam i uruchamiam długie światła to tylko mryga bixenon a właściwie otwiera sie przesłona. 

juz troche poklikalem w NCS i  wiem mniej wiecej o chodzi.

doszedem do tego BI_XENON_BEI_LH ze tutaj moge wylaczyc mryganie przeslona bixenon ale nie wiem jak zapalic H7 i halogeny 

czy ktos jest mi w stanie pomoc?

Opublikowano

No dobra. :) doszedłem do tego że wewnętrzne soczewki to są atrapy w E70 LCI. Niezła robota BMW :) narobiliście mi zajęcia w necie w szukajce :P  Czyli w BIXENON skrętny świeci tylko zewnętrzna soczewka jako światło mijania i jako długie (xenon). Dodatkowo świecą się oba ringi jako światła postojowe oraz ewentualnie jako dzienne ale tutaj są ciut mocniejsze. A co do ustawienia żeby halogeny w zderzaku zaświeciły się razem z xenonem jako długie działa w taki sposób że jeśli załączysz długie to możesz i załączyć halogeny w zderzaku.

Nie znalazłem opcji w NCS Dummy żeby zaświeciły się razem halogeny i długie poprzez uruchomienie świateł długich, czy nawet przez mrugniecie tymi że długimi.

o i tyle moich odkryć puki co.

• Haha 1