Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkie pytanie - czy warto oddać auto na przegląd kompleksowy do ASO - jaka jest cena (klikałem formularz ale nie podaje ceny na żadnym etapie a nie chcę składać zamówienia:/   ) - myślę, że pewnie z 700zł.

Zawsze pytam mechaników o ogólny rzut oka - nawet często (przed wakacjami) zwykle właśnie to jest celem wizyty - sprawdzić samochód.

Jakie dostaję podsumowanie? W stylu: "nie no panie tak to wszystko w porządku, tam chłopak nic nie znalazł takiego" - niezwykle wyczerpujące i treściwe... Nie wspomnę już, że po przejechaniu 100km odpada tłumik bo nikt nie dostrzegł korozji w  starej beemce. To są opowieści z "renomowanych" i polecanych wrocławskich serwisów więc nie dziwne, że mam dość takiej amatorszczyzny i robienia sobie jaj.

Wracając do ASO. Czy przygotuje papier z tym co sprawdzono + podsumowanie zastrzeżeń? (plan idealny: orientacyjny koszt napraw)

pozdrawiam