Skocz do zawartości

modul swiatel????? bmw 535i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam pytanie,otoz od paru tygodni bez powodu gasna mi swiatla mijania i zostaja same postojowki :cry2: dwoch mechanikow powiedzialo mi ze to glowny modul sterowania swiatel pada,poczym otworzyli maske ,potem takie male pudelko ,ktore znajduje sie po lewej stronie,i wyciagneli z niego bezpiecznik wielkoscia,i wygladem przypominajacy kasete video.powiedzieli,ze to na 100%to. Potem wsadzili spowrotem,mocno docisneli i swiatla dzialaly.

Mam pytanie,czy dasie to jakos naprawic????? mam zalozone xenony,ale watpie ,zeby to mialo jakis z tym zwiazek. :lol: z tego,co wiem to takie nowe cacko kosztuje 800zl :duh: pomocy :modlitwa: co robic????

Opublikowano
...... z tego,co wiem to takie nowe cacko kosztuje 800zl......

Używka koło 100 zł. Poszukaj na forum - LKM lub LCM :wink: .

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Nie ma co szukać może da się uratować ok pokolei.

LKM otwórz go i wyciąg bebechy a następnie popraw luty zgodnie z tech. lutowania

sprawdź podłączenia przewodów do zacisków od spodu pószki

sprawdź sprawność działania wł świateł

i na koniec w razie potrzeby skontroluj izolacje przewodów zasilających lampy.

A na koniec daj znać jak ci poszło

Opublikowano
Panowie,wielkie dzieki,wlasnie znalazlem tematy ,ktore polecil mi szanowny kolega CUBA-dziekuwa :modlitwa: Jutro sie za to zabieram.POZDRO. :cool2: