Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

możecie mnie kojarzyc z innego wątku gdzie dzielę się spostrzeżeniami z użytkowania kilkumiesięcznego x1. Niemniej jest jeden temat, który IMO zasluguje na odrębny wątek.

wczoraj zainstalowałem apkę youtube (nie wiem czemu dopiero wczoraj, jakos nie wpadłem na to wczesniej) i.. jestem w mega szoku, pozytywnym. Czekając wczoraj na parkingu (aż dziecko skonczy zajęcia) oglądałem teledyski. No kino domowe w aucie - mega to dziala!

wcześniej skorzystałem kilka razy z tej preinstalowanej apki - Tivo zdaje sie. ale tam mogłem obejrzeć jedynie... katastrofy w przestworzach, i jakoś uznając to za nieszkodliwa i nieprzydatną fanaberię, szybko o tym zapomniałem

ale youtube to inna sprawa. To troche też niezły skok - kino w aucie. kto o tym kiedyś wcześniej pomyślał...

mam nadzieję że nie zniknie mi ta opcja jak skonczy sie ten promocyjny 3 miesięczny okres na BMW Digital Premium...

pozdr

Opublikowano
21 godzin temu, Arek.PL napisał(a):

YouTube jest tylko z BMW Digital Premium.

Więc będziesz musiał wykupić pakiet Premium.🐧

tego sie obawialem, 50zł miesiecznie. kuszące... 😉

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 20.01.2025 o 09:26, Rolekt napisał(a):

tego sie obawialem, 50zł miesiecznie. kuszące... 😉

Jest promo co roku w czarny piątek. Ostatnio chyba kosztowało 380 PLN za rok. Nie podjąłem bo jeżdżę na android auto, a tam mam spotify i AUTO MAPĘ która nawigację BMW bije na łeb. Natomiast nie wiem czy you tube pójdzie przez android auto, ale jak będę miał chwilkę to spróbuję zrobić tak jak w tym artykule. https://www.ottocast.com/pl-pl/blogs/carplay-adapter/how-to-add-youtube-in-android-auto-in-6-simple-steps?srsltid=AfmBOopxN7XQpXXtNHV5XKNErCRl0Dsrq83-aAsZ7Nh92mtnBMX_5jCB Gdybyś był pierwszy, to skrobnij czy działa ?

Edytowane przez Franek Dolas