Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy sa tutaj uzytkownicy tego plugina ? Kupilem 2 latni samochod i zasieg teoretyczny przy prlnym naladowaniu to 31 km a realny jakies 18 km. Ktos moze cos wiecej napisac o tych konkretnych napedach i ich zasiegu.  ( wiem wiem elektryki to syf i koniec motoryzacji ). 

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nikt tutaj nie ma takiego auta ???

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 23.12.2024 o 21:53, saab napisał(a):

Czy sa tutaj uzytkownicy tego plugina ? Kupilem 2 latni samochod i zasieg teoretyczny przy prlnym naladowaniu to 31 km a realny jakies 18 km. Ktos moze cos wiecej napisac o tych konkretnych napedach i ich zasiegu.  ( wiem wiem elektryki to syf i koniec motoryzacji ). 

Juz ponad rok jeżdze x1 25e i jestem zadowolony , w lecie zasięg ok.50 km natomiast w zimie spada do 40 a przy mrozach nawet do 30 km. Obecnie samochód 3 letni z przebiegiem 38000 km

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 15.05.2025 o 15:18, JJan napisał(a):

Juz ponad rok jeżdze x1 25e i jestem zadowolony , w lecie zasięg ok.50 km natomiast w zimie spada do 40 a przy mrozach nawet do 30 km. Obecnie samochód 3 letni z przebiegiem 38000 km

Ale jak naładujesz do pełna to na wyświetlaczu jaką wartość widzisz ?!