Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bylem szczęsliwym posiadaczem ciekawej BMW E92 320D 177KM N47D20C z 2008 roku. o przebiegu 190tys. kilometrów, oraz z bardzo bogatym wyposażeniem. Samochód byl kiedys moim marzeniem od dzieciaka, i zaraz po zakupie zobaczylem w niej potencjal, jak z pelnej serii, nie m-pakietowej czarnej coupe zrobić cos, co rzucać się będzie w oczy. Jedni powiedzą, że wies-tuning, ale ja jestem zdania, że każdy ma swój gust i tylek. Ma się podobac wlascicielowi i to jest najważniejsze. Moim zdaniem autko zrobione z gustem i smakiem. Wrzucę fotki po częsci by się pochwalić, może dać komus inspirację, ale glównie dlatego, że mam do niej sentyment i pomimo każdej soboty spędzonej w "garażu" i ogromie pracy, przy stosunkowo niskich kosztach udalo mi się samemu bardzo odmienić ten samochód. Niestety już nie w moim posiadaniu, ale mam nadzieję, że dalej smiga bezawaryjnie w po Wroclawiu w rękach nowego wlasciciela.

Jesli ktos ma jakies pytania - zapraszam do dyskusji chętnie odpowiem i podzielę się nabytym doswiadczeniem.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg