Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, 

czy ktoś ma podobne przypadłości, że na dziurach, nierównościach dochodzą dźwięki z okolic prawego tylnego słupka jak by jakiś plastik był luźny. Strasznie mnie to denerwuje. Może ktoś temat przerabiał zanim zgłoszę na gwarancję?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak, wszystkie g26, którymi jeździłem czyli i4 m50, 440i i 420d skrzypiały, trzeszczały i strzelały  w tylnej części wnętrza......

Walczę z tym od nowości (ponad 2 lata ) bezskutecznie. 

Myślę, że jest to wina po części słabszej sztywności tyłu nadwozia w stosunku do np. sedana oraz słabej jakości niektórych plastików i sztucznej skóry. 

Co dziwne u mnie jak dzieciaki siedzą z tyłu to dużo mniej trzeszczy, więc może to tylna kanapa?

Zauważyłem też, że zamki trzymające tylne oparcia czasami puszczają i robi się luz.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 23.09.2024 o 08:00, mtzecik napisał(a):

Hej, 

czy ktoś ma podobne przypadłości, że na dziurach, nierównościach dochodzą dźwięki z okolic prawego tylnego słupka jak by jakiś plastik był luźny. Strasznie mnie to denerwuje. Może ktoś temat przerabiał zanim zgłoszę na gwarancję?

I co udalo sie zglosci na gwarancji? Co poprawili?

Opublikowano
W dniu 9.03.2025 o 00:00, cieszkop napisał(a):

I co udalo sie zglosci na gwarancji? Co poprawili?

tak, poprawili. Jakieś plastiki faktycznie były luźne i od ręki zrobili. poprawa 100 %

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...