Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej  podczas ostatnich deszczow zauwazylem ze mam wyciekl w opolicach slupka pasazera, podczas ruszenia gdy pada zbiera sie woda i moczy mi material podsufitki (ta szmate)  niekiedy krople spadaja z niego, czy wie ktos jak to uszczelnic ? niby uszczelki cale jak patrzylem 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jeśli kapie jak nie otwierałeś wcześniej drzwi tzn. że trzeba trochę uszczelkę poprawić. Ogólnie u mnie zawsze kapie jak np. po umyciu otworzę i zamknę drzwi to kapie, aż wykapie to co spłynęło po uszczelce. Ja do uszczelek ogólnie wsadziłem piankę - takie kupione na aledrogo w różnych rozmiarach. Wsadziłem w większość uszczelek do środka. Wszystko szczelne i się zdziwiłem bo tak też w USA wsadzają w ASO uszczelniają, pewnie u nas też. Tutaj przy słupku wsadziłem pod spodem pod uszczelkę. Ja kupiłem kilka wymiarów i jest gitara.  Sznur gumowy pianka uszczelka mikroguma EPDM 5mm

- różne wymiar