Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie widziałem tematu ściśle odnośnie E92/E93 więc pozwolę sobie założyć. Z wątkiem odnośnie E90 zapoznałem się na wylot
Mam navi 'S609'

Po vin nie mam czujników, realoem pokazuje sterownik tylko na dwie kostki (tył) czy będą problemy jak kupię sterownik z trzema kostkami ? 66 20 9 252 639 zamiast 638, jak znajduję sterownik po nr to pokazuje że pasuje do E93 z moich lat produkcji, czy wszystkie graty do e92 i e93 są takie same jeśli chodzi o pdc?

Drugi temat bo nie mogę znaleźć, z tego co się orientuję nr czujników różnią się tylko kolorem lakieru, uchwyty czujników są takie same w każdym. Więc jedyne czego nie znalazłem to jaki numer mają wiązki do pdc przód+tył?

Po rysunkach z e90 wszystko idzie prawą stroną, robił to ktoś w coupe/cabrio? Na co zwrócić uwagę bo przypuszczam że wiązki będą się różnić i nie koniecznie wszystko będzie chciało pasować z e90