Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

czy mogę prosić o Wasze opinie na temat tego samochodu?: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-5-pierwszy-uzytkownik-w-polsce-pelna-historia-serwisowa-bezwypadkowy-ID6GhCkd.html

w raporcie carvertical nie ma zbyt wiele informacji, jedynie naprawa blacharska za około 20k PLN w 2017r w Niemczech. Zniechęca mnie jedynie fakt, że sprzedający pisze w tytule i treści, że auto jest bezwypadkowe, a w historii jednak coś jest. Nie szukam Świętego Graala całego w oryginalnej powłoce lakierniczej, ale nie lubię tłumaczenia, że samochód jest bezwydapdkowy bo nikt nie ucierpiał, a auto nielakierowane powtórnie to auto bezkolizyjne… 

pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników: czy wymiana panewek może sugerować jakąś poważną awarię? Albo duży przebieg rzędu 600-700kkm? Nie ukrywam, że sam w swoich autach wymieniałem rozrząd przy przebiegach 150/180kkm (N54/N47) i to akurat traktuję jako sprawę eksploatacyjną, ale taka rewizja silnika jak w\w ogłoszeniu daje do myślenia..

Z góry dziękuję za Wasze opinie!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W CEPIK masz szkodę całkowitą. Obecny właściciel jest drugim w Polsce.

Screenshot 2024-04-12 at 13-51-15 Historia pojazdu - Bezpłatny raport z państwowej bazy danych CEP.png