Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczow

i od razu przechodze do sprawy, chcialbym sie poradzic, co zrobic.Kupilem niedawno BMW 318is z 93 roku, byla na gazie(II generacji) ale niestety prawie od razu pojawily sie z nim problemy.Najpierw strzelila guma ktora laczy sie z kolektorem ssacym, obroty faluja (szczegolnie na gazie), a dodatkowo ostatnio instalacja kichnela i rozwalilo przeplywomierz. Tak sie zastanawiam, czy nie warto by bylo przerobic moja instalacje na sekwencje??? Bylem juz u jednego mechaniora i powoiedzial mi ze zmiescilby sie w kwocie 2.000 zł Prosze o porade czy warto robic ta sekwencje?czy nie zawracac sobie glowy i probowac naprawiac i jezdzic na starej instalacji, a moze w ogole dac sobie spokoj z gazem. Prosze Wszystkich o Kontakt POZDRAWIAM BMW KROLUJE P.S Wiem ze na forum znajduje sie juz mnostwo tego typu pytan, ale prosze o jakies konkretne i konstruktywne odpowiedzi

Opublikowano

jak masz kasę na Pb to wywal instalkę - Ty najlepiej wiesz czy cię na to stać dlatego nie rozumiem tej akurat wątpliwości.

A jak masz kasę na przeróbkę... - to tu też nie rozumiem wahania :D

- to ja przepraszam! ...i znikł
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
przede wszystkim podlicz ile jeździsz, czy opłaca Ci się inwestować w sekwencję. Poza tym poszukaj moze innego gazownika, moze będzie tańszy.