marcin9303 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Cześć Wszystkim! Poszukuję interfejsu diagnostycznego, który będzie kompatybilny z BMW X3 F25 oraz G01. Chciałbym mieć możliwość aktywowania/ dezaktywowania poszczególnych funkcji ale przede wszystkim możliwość kasowania błędów (np. wymiana klocków, błędy systemu alarmowego itd). w związku z tym jakie oprogramowanie oraz przewód z nim współpracujący według Was sprawdzi się w tym przypadku jak najlepiej? Interesują mnie zarówno aplikacje mobilne na iOS a także tradycyjne aplikacje pod Windows. jestem laikiem w temacie także wszelkie sugestie mile widziane! pozdrawiam
Bartibol Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Szukam też cos ciekawego pod iPada sugestie jakieś macie ?
marcin62 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Ja polecam bimmercode + bimmerlink na interfejs obd bluetooth lub wifi, dodatkowo Bimmer-Tool działa tylko na smartfonach/tabletach Android + interfejs carista obd.
motyka8 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 A za ten carista to nie płaci się jakiegoś abonamentu?
marcin62 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 nie, to normalne do obd interfejs na Bluetooth. Na nim działa bdb Bimmer-Tool
Rekomendowane odpowiedzi