Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pomocy w uruchomieniu aplikacji MY BMW w samochodzie z USA - ktoś instalował taką aplikacje i może mi krok po kroku pomoc w jej instalacji na telefonie ( android ) oraz polaczeniu ze sklepem Connecteddrive i uruchomieniu kilku aplikacji w samochodzie  ! ? ! ?

VPN - instaluje  i nie mogę w sklepie znaleźć tej z USA - podobnież ma 180 tys opinii czyli dużo więcej niz europejska - rejestracja na stronie nic nie daje , trzeba ja zainstalować na telefonie i sparować z samochodem  -  na ta chile wyczerpały mi sie już wszystkie pomysły 🙂 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

To chyba nie tak działa. Z tego co pamiętam to rejestrując się podaje się adres. I numer vin przypisany jest do apki i strony kraju rejestracji. Czyli nie dasz rady zarejestrować auta na USA apke jak jesteś w Polsce i podajesz polski adres zamieszkania. Ja np mam zarejestrowana w Holandii i w aplikacji my bmw nie mogę sobie wybrać aso w Niemczech jako ulubionego gdyż my bmw informuje w apce że vin zarejestrowany jest w Holandii i dodanie ulubionego dilera z innego kraju nie jest mozliwe

Zmiana vpn też nic ci nie da bo konto i sklep google nasz na Polskę. Chociażby dodana forma płatności weryfikuje że w żadnej hameryce nie mieszasz. Musiałbyś zmienić kraj w google play by widzieć apke która jest tylko tam dostępna.

Zanim zmienisz kraj przeczytaj dokładnie jak to działa żebyś sobie kuku nie zrobił 😉

Screenshot_20231121_230916_Chrome.jpg

Edytowane przez feel_x

🙃🙃