Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Noszę się z zamiarem kupna felge do swojego BMW. Na allegro można poszukać podróbki felg a`la M6 w cenie za komplet 2250zł (http://moto.allegro.pl/item139340186_nowe_alufelgi_bmw_m6_bmw_1_3_8x17_5x120.html)-za takie w oryginale trzeba zapłacić duuużo więcej. Moje pytanie jak się sprawuja takie felgi ? Czy nie będa się krzywić(po najechaniu na mała dziure), czy nie będzie schodził lakier ?
Opublikowano
Oryginały się gną i odchodzi z nich lakier na naszych drogach. To tylko fizyka. Jeżeli kupisz badziew za 10% ceny oryginału to pewnie będą się bardziej giąć...
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

to racja, oryginalne bmw tak samo sie ostro gna

np te sloneczka

wczoraj widzialem e65 z niemiec, ktorym jechala sliczna mloda dziewczyna :)

jechala na sloneczkach 19 to miala je strasznie zwichrowane, bo z tylu bylo widac niezle bicie

i jak patrze na te wzory m6, z tak duza pusta przestrzenia, na dodatek podroby to mysle ze te to dopiero sie pogna na pierwszysch 3 polskich dziurkach

moje od e65, a mam oryginaly tak samo sie bardzo latwo pogiely, oddalem do prostowania, ale nie wiem czy znow nie sa krzywe

zastanawiam sie wlasnie nad innymi, ale bardzo mocnymi, moze od x5 zaloze 19stki

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Temat jest prosty. Sprawdź ceny oryginału BMW i kup tą samą średnicę felgi za 70-80% tej wartości. Pewnie kupisz lepsze niż oryginał.

Za 10-20% wartości kupisz badziew...

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari