Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odrazu zaznaczam że nie kupione jeszcze . Auto wiem że miało 3 przygody 2 drobne jak było nowe i jedna całkowita . Zaraz potem oczywiście trafiło do PL . Ogólnie trochę agro tuningu typu MPak wsadzony bla bla . Z kartonem części w jeden dzień do zrobienia samemu . Buda cała ok spasowane od spodu ok . Dołożony zderzak jest trochę na odwal się .

Tylko jak się przyjrzałem to prawy "kieł" ten przed kielichem wygląda na albo prostowany albo wstawiany , raczej to pierwsze . Jest to nawet porządnie zrobione bo pomalowane z gumowym zabezpieczeniem zgrzewów itp . jak fabryka . Z tym że numer nadwozia normalnie jak widzę w tych F zresztą w moim też jest wyryty do blachy i potem zabezpieczony taką jakby folią czy coś . Tu jest pomalowany . Inaczej to wygląda .

Co w takiej sytuacji ? Opcje dwie . faktycznie uszkodzony był element i nabity numer . Albo przeszczep . Z numeru wychodzi dokładnie te auto . Softu nie miałem żeby ściągnąć ze sterownika danych .