Skocz do zawartości
  • 0

Nie mogę odtworzyć jednego z moich postów.

Pytanie

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy dokładnie założyłem temat, ale dotyczył on błędu, zwarcia do masy. Gdy jestem w moim profilu widzę że mam dwa posty. Ale otworzyć mogę ten o geometrii kół. Drugi jakby zniknął, ale nie dostałem upomnienia lub ostrzeżenia, nawet informacji że temat został usunięty. Zakładać drugi raz ten sam post? Czy jednak ktoś z adminów usunął ale nie dał ostrzeżenia że względu na przykład naruszenia zasad? 

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Założyłeś temat w galerii więc został skasowany.

Zapoznaj się z układem działów.

"Cześć, jak w tytule mam błąd o numerze 52, inpe mam po niemiecku, generalnie pobraną z bimmerpark.pl, kabel k+dcan z allegro zalecany przez autora strony. Klima nie działa, wentylator Klimy też się nie kręci. Po podaniu kablem plusa na krótko sprzęgło klimy się uruchamia. Wszystkie czujniki w inpie widzę, działają. Tylko na stałe mam wyżej wymieniony błąd. Na samym końcu opisu błędu takie coś było, że kod błędu to... "